Λίγα λόγια σχετικά με μας

Η Samsoft είναι μία εταιρεία πληροφορικής, που λειτουργεί στην Θεσσαλονίκη από το 2013 και δραστηριοποιείται στην σχεδίαση και κατασκευή ιστοσελίδων, την διαδικτυακή διαφήμιση και προώθηση, καθώς και την ανάπτυξη desktop ή mobile εφαρμογών!

Τα πρώτα βήματα ήταν δύσκολα και τα εμπόδια πολλά, αλλά το μεράκι μας και η αγάπη για αυτό που κάνουμε, μας βοήθησαν να συνεχίσουμε...

Βασικός μας στόχος είναι να προσφέρουμε στους πελάτες μας ποιοτικά και ανταγωνιστικά προϊόντα, απαλλαγμένα από σφάλματα, χρησιμοποιώντας τελευταίας γενιάς τεχνολογίες, με άψογη τεχνική υποστήριξη.

Τα πρόσωπα των παρασκηνίων

Πιστεύουμε ότι μπορείτε να αποκτήσετε ότι πραγματικά χρειάζεστε, μέσα από μία καλή συνεργασία! Για αυτό τον λόγο θέλουμε να γνωρίζετε ποιοι θα είναι δίπλα σας...


Άρης

Ο Άρης είναι προγραμματιστής με πολύ ισχυρό υπόβαθρο στην χρήση JAVA ™ και αναλαμβάνει την κατασκευή desktop και mobile εφαρμογών! Είναι ο άνθρωπος που θα σας βοηθήσει να ανακαλύψετε τις πραγματικές σας ανάγκες και θα εγγυηθεί για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα! Όταν δεν προσπαθεί να κάνει την ζωή των χρηστών πιο εύκολη, λατρεύει τις βόλτες με τους φίλους του!

Ορέστης

Ο Ορέστης είναι προγραμματιστής και ασχολείται με την PHP! Γράφει κώδικα από την ηλικία των 16 και είναι αυτός που θα κάνει την online εφαρμογή ή την ιστοσελίδα σας πραγματικότητα! Είναι υπεύθυνος για την δημιουργία και συντήρηση των διαφημίσεών σας καθώς και για την προώθηση της ιστοσελίδας σας. Αγαπημένη του ασχολία, είναι η εξομοίωση πτήσεων και προσπαθεί να ανακαλύπτει συνεχώς νέες τεχνολογίες για την ανάπτυξη ιστοσελίδων!