Εφαρμογές για κινητά

Βρισκόμαστε συνεχώς σε κίνηση! Το ίδιο και οι κινητές συσκευές (smartphones, tablets κ.λπ.) που μας συνοδεύουν... Γι αυτό το λόγο, χρειαζόμαστε εφαρμογές γραφείου, ψυχαγωγίας και όχι μόνο, που θα μας ακολουθούν παντού!

Την ανάγκη αυτή, έρχεται να καλύψει η Samsoft, κατασκευάζοντας εφαρμογές για κινητά! Τώρα μπορείτε να τελειώσετε την παρουσίαση για την σύσκεψη, να περάσετε ευχάριστα τον ελεύθερο χρόνο σας, ή να κανονίσετε τις λεπτομέρειες των διακοπών σας όπου και αν βρίσκεστε!

Σας δίνουμε την δυνατότητα να αποκτήσετε ότι ακριβώς χρειάζεστε, ώστε να κάνετε ότι θέλετε, όπως το θέλετε!

Γνωρίζουμε επίσης πόσο ενοχλητικό είναι να έχετε μία εφαρμογή που καθυστερεί και κάνει την συσκευή σας να αποκρίνεται αργά. Γι αυτό όλες μας οι εφαρμογές για κινητά είναι προσεκτικά σχεδιασμένες για να έχουν αμέτρητες δυνατότητες αλλά ελάχιστη κατανάλωση πόρων!

Τέλος η υψηλή τεχνογνωσία μας, μας επιτρέπει να κατασκευάζουμε εφαρμογές για κινητά που υποστηρίζουν όλες τις γνωστές πλατφόρμες λειτουργικών συστημάτων (Android, iOS, blackBerry, Windows Phone)!

Mobile applications development diagram

Γιατί να επενδύσω σε μία εφαρμογή για κινητά

  • Δώστε στους πελάτες της επιχείρησής σας την δυνατότητα να δουν, να συγκρίνουν και να αγοράσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας
  • Μπορείτε να αυξήστε την αξία της επωνυμίας της επιχείρησής σας (brand value) και να τα κάνετε γνωστά παντού!
  • Η εκπαίδευση των εργαζομένων σας, μπορεί να γίνει εύκολα, γρήγορα και με ελάχιστο ή μηδενικό κόστος
  • Η παρακολούθηση των οικονομικών ή άλλων στοιχείων της επιχείρησης σας μετατρέπεται σε παιχνίδι
  • Προσφέρετε ασυναγώνιστη εξυπηρέτηση πελατών
  • και αμέτρητες ακόμα δυνατότητες

Εμπιστευθείτε μας, για να κάνουμε τις επιθυμίες σας πραγματικότητα και να λύσουμε τις πραγματικές σας ανάγκες! Επικοινωνήστε μαζί μας, και πείτε μας τι θα θέλατε να κάνουμε για εσάς ή την επιχείρησή σας!

Android mobile applications icon
iOS mobile applications icon
Windows mobile applications icon
Blackberry mobile applications icon