Σχεδιασμός και κατασκευή ιστοσελίδων

Μία ιστοσελίδα μπορεί να αποτελέσει την ταυτότητα σας στο διαδίκτυο. Η Samsoft αναλαμβάνει τον σχεδιασμό και κατασκευή ιστοσελίδων, που αντιπροσωπεύουν απόλυτα εσάς ή τα προϊόντα και την επιχείρησή σας!

Μοντέρνος σχεδιασμός, εύκολη πλοήγηση, ταχύτητα και ασφάλεια, είναι κάποια από τα στοιχεία που μας επιτρέπουν να εγγυηθούμε την πλήρη κάλυψη κάθε σας ανάγκης και φυσικά την καλύτερη εμπειρία για τους επισκέπτες της ιστοσελίδας σας.

Για εμάς στην Samsoft ο σχεδιασμός και κατασκευή ιστοσελίδων δεν είναι παιχνίδι! Με γνώμονα τις τρέχουσες και μελλοντικές σας ανάγκες, ξεκινάμε πάντα από την επιλογή του καταλληλότερου πακέτου. Έτσι μπορούμε να διασφαλίσουμε ότι θα αποκτήσετε την ιστοσελίδα που πραγματικά χρειάζεστε, στο συντομότερο χρόνο και φυσικά στο χαμηλότερο δυνατό κόστος!

Στατική ιστοσελίδα

Η καλύτερη επιλογή, για ιστοσελίδες απλής προβολής!

Απλότητα

Το περιεχόμενο των στατικών ιστοσελίδων (κείμενα, φωτογραφίες κ.λπ.) ενημερώνεται πολύ σπάνια (περίπου κάθε 4-5 μήνες) ή καθόλου! Έτσι μία στατική ιστοσελίδα είναι απίστευτα απλή!

Σύντομος χρόνος παράδοσης

Αφού αποφασίσουμε την διάταξη (layout), το στυλ και το περιεχόμενο, ο σχεδιασμός και η κατασκευή της ιστοσελίδας σας μπορεί να ολοκληρωθεί, σε χρονικό διάστημα περίπου δύο εβδομάδων!

Ελάχιστο κόστος

Η απλότητα στον σχεδιασμό και την κατασκευή στατικών ιστοσελίδων, σας εξασφαλίζει και το χαμηλότερο δυνατό κόστος!

Δυναμική ιστοσελίδα

Διαχειριστείτε το περιεχόμενο της ιστοσελίδας σας εύκολα, γρήγορα και με μηδενικό κόστος!

Διαχείριση περιεχομένου

Διαχειριστείτε το περιεχόμενο της ιστοσελίδας σας, εύκολα και γρήγορα, μέσα από ένα εύχρηστο και ασφαλές περιβάλλον!

Επεκτασιμότητα

Ο σχεδιασμός των δυναμικών ιστοσελίδων, επιτρέπει την προσθήκη επεκτάσεων, με ελάχιστο κόστος και χωρίς να διακόπτεται η λειτουργία της ιστοσελίδας. Οι επεκτάσεις είναι εφαρμογές που προσθέτουν διάφορες λειτουργίες στην ιστοσελίδα σας, όπως για παράδειγμα η πρόγνωση του καιρού, τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων ή ένα ημερολόγιο γεγονότων!

Εγγραφή χρηστών

Επιτρέψτε στους επισκέπτες της ιστοσελίδας σας, να εγγραφούν ως μέλη, και αποκτήστε την δυνατότητα άμεσης επικοινωνίας και δημιουργίας περιεχομένου αποκλειστικά για μέλη!

Προσαρμοσμένη ιστοσελίδα

Αποκτήστε ότι θέλετε, όπως το θέλετε!

Οι ανάγκες σας, η έμπνευσή μας

Σχεδιάζουμε και κατασκευάζουμε την ιστοσελίδα σας από το μηδέν! Έτσι μπορούμε να σας προσφέρουμε ότι πραγματικά χρειάζεστε όπως ακριβώς το θέλετε.

Απόλυτη ευελιξία

Αποκτήστε ότι εφαρμογή επιθυμείτε στην ιστοσελίδα σας. Αμέτρητες δυνατότητες όπως συγχώνευση με άλλα συστήματα (integration) ή σύνδεση με άλλες εφαρμογές (π.χ. Google Analytics ή AdWords)! Αποκτήστε την ελευθερία που χρειάζεστε και δεν θα συμβιβαστείτε ποτέ ξανά με κάτι λιγότερο!

Βελτιστοποίηση για κινητές συσκευές

Η τεχνολογία εξελίσσεται... Το ίδιο και οι συνήθειες των χρηστών του διαδικτύου! Σήμερα, είναι απαραίτητο, η ιστοσελίδα σας, να είναι κατάλληλα διαμορφωμένη για προβολή σε κινητές συσκευές! Έτσι οι επισκέπτες της ιστοσελίδας, θα έχουν την ίδια εμπειρία χρήσης που θα είχαν από τον υπολογιστή ή το laptop τους.

Στην Samsoft χρησιμοποιούμε ειδικές τεχνικές βελτιστοποίησης, για να κατασκευάσουμε την ιστοσελίδα σας, και να είναι έτοιμη για προβολή και σε κινητές συσκευές από την πρώτη μέρα!

Δεν χρειάζεται πλέον να πληρώσετε για μια ξεχωριστή έκδοση της ιστοσελίδας σας, αποκλειστικά για κινητές συσκευές, και μπορείτε να επενδύσετε τον χρόνο που θα απαιτούνταν για την συντήρηση δύο ξεχωριστών ιστοσελίδων, στην αγαπημένη σας ασχολία!

Responsive website design

Φιλοξενία ιστοσελίδας

Ο σχεδιασμός και η κατασκευή, ολοκληρώθηκαν! Τώρα, θα πρέπει να ακολουθήσει, η φιλοξενία της ιστοσελίδας σας, σε κάποιον server για να είναι δυνατή η προβολή της νέας ιστοσελίδας σας, στο Internet!

Η Samsoft αναλαμβάνει για εσάς και την φιλοξενία της ιστοσελίδας σας! Έτσι δεν χρειάζεται να ανησυχήσετε για τις λεπτομέρειες...

Επικοινωνήστε μαζί μας, για να ανακαλύψουμε τις ανάγκες σας και να προχωρήσουμε στον σχεδιασμό και κατασκευή της νέας σας ιστοσελίδας! Έχετε ήδη μία ιστοσελίδα, και ενδιαφέρεστε για τον επανασχεδιασμό της; Κανένα πρόβλημα... Μπορούμε να σας βοηθήσουμε! Το μόνο που χρειάζεται είναι να επικοινωνήσετε μαζί μας