Αρχική » Blog » Γενικά » WordCamp Thessaloniki 2019

WordCamp Thessaloniki 2019

Τα WordCamp είναι συνέδρια που διοργανώνονται από την κοινότητα του WordPress, και αφορούν οτιδήποτε σχετικό με το WordPress. Ένα WordCamp απευθύνεται σε απλούς χρήστες, bloggers, designers, developers, content editors, social media managers, eshop managers και οποιονδήποτε άλλο ασχολείται ή θέλει να ασχοληθεί με το WordPress.

Η ελληνική κοινότητα του WordPress, για μια ακόμη φορά, διοργανώνει το WordCamp Thessaloniki 2019. Θα πραγματοποιηθεί στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης (κτήριο Μ2) στις 12 και 13 Οκτωβρίου.

Το WordPress είναι η πλατφόρμα που χρησιμοποιούμε κατά κύριο λόγο στη Samsoft, για την κατασκευή ιστοσελίδων καθώς και ένα σημαντικό εργαλείο για την ανάπτυξη web εφαρμογών. Έχοντας συμμετάσχει σε προηγούμενα WordCamp σας το συνιστούμε ανεπιφύλακτα. Θα παρακολουθήσετε ενδιαφέροντα θέματα, ενδεχομένως να μάθετε κάτι νέο και σίγουρα θα γνωρίσετε πολλά άτομα!

Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα ομιλιών, τους συμμετέχοντες, τον χώρο, την αγορά εισητηρίων και άλλα στην επίσημη ιστοσελίδα του WordCamp Thessaloniki 2019.