Λίγα λόγια σχετικά με μας

Η Samsoft είναι μία εταιρεία πληροφορικής, που εδρεύει στην Θεσσαλονίκη και λειτουργεί επιτυχώς από το 2013. Η Samsoft δραστηριοποιείται στον χώρο της παραγωγής λογισμικού και πιο συγκεκριμένα αναλαμβάνει την ανάπτυξη web, desktop και mobile εφαρμογών, την σχεδίαση και κατασκευή ιστοσελίδων και e-shops όπως επίσης και την διαδικτυακή διαφήμιση και προώθηση!Τα πρώτα μας βήματα ήταν δύσκολα και τα εμπόδια πολλά, αλλά το μεράκι και η αγάπη μας για αυτό που κάνουμε, μας βοήθησαν να συνεχίσουμε...Ο κύριος στόχος της Samsoft ήταν από την πρώτη στιγμή, η σχεδίαση και η ανάπτυξη ποιοτικών και ανταγωνιστικών προϊόντων για τους πελάτες μας, απαλλαγμένα από σφάλματα, χρησιμοποιώντας τελευταίας γενιάς τεχνολογίες, και προσφέροντας πάντα άψογη τεχνική υποστήριξη.

Γιατί όμως να επιλέξω και να εμπιστευθώ την Samsoft;

Η ομάδα της Samsoft αποτελείται αποκλειστικά από άτομα που είναι ασυναγώνιστα στον τομέα τους, με πολλές γνώσεις, μεγάλη εμπειρία και ατέλειωτο μεράκι! Το αποδεικνύουν οι δεκάδες ευχαριστημένοι πελάτες και συνεργάτες μας αλλά και οι πιστοποιήσεις που κατέχουμε για όλο το φάσμα των υπηρεσιών που προσφέρουμε...Επικοινωνήστε μαζί μας για να ανακαλύψουμε και να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και θα γνωρίσετε και εσείς το επίπεδο της ομάδας και την ποιότητα των υπηρεσιών της Samsoft!

Η ομάδα μας

Γνωρίστε τους συνεργάτες σας

Άρης

Ο Άρης είναι προγραμματιστής με πολύ ισχυρό υπόβαθρο στην χρήση JAVA ™ και αναλαμβάνει την κατασκευή desktop και mobile εφαρμογών! Είναι ο άνθρωπος που θα σας βοηθήσει να ανακαλύψετε τις πραγματικές σας ανάγκες και θα εγγυηθεί για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα! Συνήθως θα τον βρείτε, να προσπαθεί να κάνει την χρήση των εφαρμογών μας ακόμη πιο εύκολη ή να πηγαίνει βόλτες με το ποδήλατό του.

Ορέστης

Ο Ορέστης είναι επίσης προγραμματιστής και ασχολείται με την PHP! Η ανάπτυξη νέων λειτουργιών είναι το πάθος του, και είναι αυτός που θα κάνει την ιστοσελίδα, την web εφαρμογή ή το e-shop σας πραγματικότητα! Επιπλέον, είναι αυτός που θα σας δώσει μερικές από τις καλύτερες συμβουλές για μια επιτυχημένη διαφημιστική καμπάνια. Αγαπημένη του ασχολία, είναι η εξομοίωση πτήσεων και προσπαθεί να ανακαλύπτει συνεχώς νέες τεχνολογίες για την ανάπτυξη ιστοσελίδων!

Κική

Η Κική ασχολείται επίσης με τον προγραμματισμό και ο ξεχωριστός τρόπος σκέψης της θα δώσει λύση ακόμα και στα πιο δύσκολα προβλήματα. Ταυτόχρονα η Κική είναι αυτή που θα ελέγξει εξονυχιστικά κάθε δημιούργημα μας, ώστε να διασφαλίσει την ποιότητά του. Όταν δεν σκέφτεται τα πιο ακραία σενάρια χρήσης, θα την βρείτε να απολαμβάνει μία κούπα καφέ σε κάποιο ηλιόλουστο σημείο!

Ορόσημα

Πώς φτάσαμε μέχρι εδώ...

20 Αυγ2013

Η ίδρυση μας

Δημιουργήσαμε την Samsoft μια ζεστή μέρα του Αυγούστου

30 Σεπ2013

Ολοκλήρωση πρώτου project

Ολοκληρώνεται ένα από τα πρώτα μας projects, η ιστοσελίδα του Cafe/Bar Omilos

25 Φεβ2014

Προσθήκη νέων υπηρεσιών

Η Samsoft εγκρίνεται ως μεταπωλητής της Papaki ΕΠΕ και προσφέρει πλέον την δυνατότητα κατοχύρωσης domain name

09 Ιουν2014

Έναρξη πλατφόρμας Campaigns

Η Samsoft δημιουργεί την πλατφόρμα Campaigns, ένα σύστημα διαχείρισης ενημερωτικών μηνυμάτων (newsletters) μέσω email και SMS.

07 Σεπ2015

Πιστοποίηση AdWords

Η ομάδα της Samsoft πιστοποιείται στην χρήση της πλατφόρμας Google™ AdWords.

08 Δεκ2015

Πιστοποίηση MongoDB

Μετά την επιτυχή ολοκλήρωση της εκπαίδευσης σχετικά με την βάση δεδομένων MongoDB, λάβαμε την σχετική πιστοποίηση

22 Οκτ2016

Συμμετοχή στο Web World Expo

Cloud τεχνολογίες, online πληρωμές και πολλά άλλα στο συνέδριο Web World Expo, απ’ όπου δεν θα μπορούσε να λείπει η ομάδα της Samsoft

19 Νοε2016

Συμμετοχή στο WordCamp Athens

Ως ένθερμοι υποστηρικτές του WordPress, δεν θα μπορούσαμε να λείπουμε από το WordCamp Athens 2016

21 Ιουν2017

Συμμετοχή στο MongoDB World 2017

Η Samsoft παρεβρέθηκε στο συνέδριο MongoDB World 2017

25 Νοε2017

Συμμετοχή στο eCommerce Expo

Παρεβρεθήκαμε στo συνέδριο ηλεκτρονικού εμπορίου, και συζητήσαμε για θέματα ασφάλειας, marketing, σχεδιασμού και UX, online πληρωμές και άλλα

27 Ιουν2018

Συμμετοχή στο MongoDB World 2018

Η ομάδα της Samsoft συμμετείχε στο συνέδριο MongoDB World 2018, που πραγματοποιήθηκε στην Νέα Υόρκη

29 Μαρ2020

Συνεχίζουμε…

Το επόμενο ορόσημο της Samsoft θα μπορούσε να είναι το δικό σας project!