Προφίλ

Η Samsoft είναι μία εταιρεία πληροφορικής που ιδρύθηκε το 2013 και εδρεύει στην Θεσσαλονίκη. Κύρια δραστηριότητα της Samsoft, είναι η ανάπτυξη custom λύσεων λογισμικού!

Ο βασικός στόχος της Samsoft είναι η σχεδίαση και η ανάπτυξη ποιοτικών λύσεων λογισμικού για τους συνεργάτες μας, χρησιμοποιώντας τελευταίας γενιάς τεχνολογίες και εργαλεία, και προσφέροντας πάντα άψογη τεχνική υποστήριξη.

Η ομάδα της Samsoft αποτελείται από άτομα με μεγάλη εξειδίκευση στον τομέα τους, με πολλές γνώσεις, πολυετή εμπειρία και ατέλειωτο μεράκι! Δεν τα λέμε εμείς. Το αποδεικνύουν οι δεκάδες ευχαριστημένοι συνεργάτες μας…

Πως δουλεύουμε

Πριν ξεκινήσουμε…

Το πρώτο πράγμα που κάνουμε, πολύ πριν ξεκινήσουμε οποιαδήποτε υλοποίηση, είναι μια εκτενής συζήτηση μαζί για να ανακαλύψουμε τις ανάγκες σας.

Στην συνέχεια, προχωράμε με την άναλυση των απαιτήσεων που υπάρχουν, και σας προτείνουμε διάφορες ιδέες για να καταλήξουμε στον βέλτιστο δυνατό τρόπο υλοποίησης!

Μέσα από αυτή την διαδικασία, διασφαλίζουμε ότι δεν υπάρχουν ασάφειες και έχουμε όλοι μια κοινή εικόνα και ένα ξεκάθαρο πλάνο για το πως θα προχωρήσουμε.

Ευέλικτες μέθοδοι ανάπτυξης

Για κάθε project ακολουθούμε ευέλικτες (agile) μεθόδους ανάπτυξης. Με πολύ απλά λόγια, η ανάπτυξη κάθε απαιτούμενης λειτουργίας διαιρείται σε μικρά τμήματα, τα οποία ταξινομούνται βάσει της σημασίας τους και υλοποιούνται σε σύντομα χρονικά στάδια.

Εφαρμόζοντας ευέλικτες μεθόδους ανάπτυξης, μπορούμε να σας παρουσιάζουμε συνεχώς την εξέλιξη του υπό ανάπτυξη project, και μέσα από έναν κύκλο ανατροφοδότησης, να αναπροσαρμόζουμε το project και να ενσωματώνουμε πιθανές τροποποιήσεις ή ακόμη και νέες απαιτήσεις στο αρχικό σχέδιο.

Έλεγχος & διασφάλιση ποιότητας

Κατά την διάρκεια της ανάπτυξης αλλά και μετά την ολοκλήρωση ενός project, διενεργούμε μια εκτενή διαδικασία ελέγχου και διασφάλισης ποιότητας.

Με εργαλεία τελευταίας γενιάς, διασφαλίζουμε την απουσία σφαλμάτων, την απροβλημάτιστη προβολή σε διάφορες συσκευές και την δυνατότητα διαχείρισης μεγάλου αριθμού ταυτόχρονων επισκεπτών.

Βοήθεια & υποστήριξη

Η ομάδα της Samsoft είναι πάντα δίπλα σας, για να σας βοηθήσει στην επίλυση οποιουδήποτε προβλήματος τυχόν αντιμετωπίσετε.

Είστε η προτεραιότητά μας, και το αποδεικνύουμε έμπρακτα, παρέχοντας ασυναγώνιστη υποστήριξη!