Σχεδιασμός & κατασκευή ιστοσελίδων

Η προσωπική σας ιστοσελίδα ή η ιστοσελίδα της επιχείρησής σας αποτελούν την διαδικτυακή σας ταυτότητα! Η ομάδα της Samsoft, αναλαμβάνει τον σχεδιασμό και την κατασκευή ιστοσελίδων που αντιπροσωπεύουν πλήρως εσάς ή το προφίλ της επιχείρησης σας.

Στόχος μας είναι να προσφέρουμε αποδοτικές λύσεις για την κάλυψη των απαιτήσεών σας και την καλύτερη εμπειρία χρήσης για τους επισκέπτες της ιστοσελίδας σας, μέσω ενός μοντέρνου σχεδιασμού, εύκολης πλοήγησης και υψηλής ταχύτητας. Στην Samsoft ακολουθούμε βέλτιστες πρακτικές, ώστε η ιστοσελίδα σας να προβάλλετε σωστά και να λειτουργεί αποδοτικά, σε όλα τα γνωστά προγράμματα περιήγησης (browsers) και σε οποιαδήποτε συσκευή (PC, laptop, tablet, smartphone).

Ξεκινώντας…

Πριν προχωρήσουμε στην κατασκευή της ιστοσελίδας, ξεκινάμε πάντα με μία συζήτηση για να ανακαλύψουμε τις απαιτήσεις σας.

Αναλύουμε εκτενώς μαζί σας όλα τα τμήματα και τις λειτουργίες της ιστοσελίδας, και συζητάμε διάφορες εναλακτικές ιδέες, ώστε να καταλήξουμε μαζί στο βέλτιστο δυνατό αποτέλεσμα.

Μέσα απ’ αυτή την διαδικασία, εξαλείφουμε τυχόν ασάφειες και είμαστε σίγουροι ότι έχουμε όλοι μια κοινή, ξεκάθαρη εικόνα της τελικής υλοποίησης.

Πλέον είμαστε έτοιμοι να προχωρήσουμε με το design και την υλοποίηση των λειτουργιών της ιστοσελίδας.

Design

Μία ιστοσελίδα θα πρέπει να είναι σίγουρα αισθητικά όμορφη ακολουθώντας ένα μοντέρνο design, αλλά ταυτόχρονα θα πρέπει να είναι και λειτουργική! Μέσω ενός σωστού και έξυπνου σχεδιασμού, θα πρέπει να καθοδηγεί και να βοηθάει τον επισκέπτη, ώστε να βρει εύκολα και γρήγορα τις πληροφορίες που χρειάζεται ή να ολοκληρώσει κάποια επιθυμητή ενέργεια.

Επιπλέον, δεδομένου ότι η τεχνολογία εξελίσσεται καθημερινά, όπως και οι συνήθειες των χρηστών του διαδικτύου, είναι απαραίτητο η ιστοσελίδα σας, να είναι κατάλληλα διαμορφωμένη για προβολή και σε κινητές συσκευές!

Κατά την διάρκεια ανάπτυξης κάθε ιστοσελίδας, η ομάδα της Samsoft ακολουθεί ένα σχεδιαστικό μοτίβο που είναι προσανατολισμένο στην προβολή της ιστοσελίδας σας αρχικά από κινητές συσκευές (mobile first). Η ιστοσελίδα σας είναι έτοιμη για προβολή από οποιαδήποτε συσκευή (PC, laptop, tablet, smartphone) από την πρώτη μέρα!

Ανάπτυξη λειτουργιών

Επεκτείνουμε και παραμετροποιούμε τις λειτουργίες της κάθε ιστοσελίδας, ώστε να ανταποκρίνεται πλήρως στις απαιτήσεις σας!

Ακολουθώντας βέλτιστες πρακτικές και χρησιμοποιώντας εργαλεία και τεχνολογίες τελευταίας γενιάς, δημιουργούμε custom λύσεις υψηλής ποιότητας που καλύπτουν τις ανάγκες σας, είτε πρόκειται για μια συνηθισμένη φόρμα επικοινωνίας, για ένα σύνθετο σύστημα διαχείρισης κρατήσεων είτε για οτιδήποτε άλλο.

Λύσεις! Για ότι χρειάζεστε στην ιστοσελίδα σας.

Έλεγχος & διασφάλιση ποιότητας

Κατά την διάρκεια της ανάπτυξης αλλά και μετά την ολοκλήρωση της κατασκευής της ιστοσελίδας, διενεργούμε μια εκτενή διαδικασία ελέγχου και διασφάλισης ποιότητας.

Με εργαλεία τελευταίας γενιάς, διασφαλίζουμε την απουσία σφαλμάτων από την ιστοσελίδα αλλά και την αναμενόμενη προβολή της σε διάφορες συσκευές.

WordPress! Κάνοντας τις ιδέες σας, πραγματικότητα…

Το κορυφαίο CMS παγκοσμίως, για τη δική σας ιστοσελίδα!

Για τις ιστοσελίδες που σχεδιάζουμε και αναπτύσσουμε, έχουμε επιλέξει να χρησιμοποιήσουμε το WordPress, το κορυφαίο CMS παγκοσμίως. Περισσότερες από το 40% των ιστοσελίδων του κόσμου έχουν δημιουργηθεί με WordPress, και το μερίδιο αγοράς του WordPress, ξεπερνάει το 60% συγκριτικά με άλλα CMS! Γιατί όμως WordPress;

1. Λογισμικό ανοικτού κώδικα

Ανοικτός κώδικας, σημαίνει πως έχουμε την δυνατότητα να επέμβουμε στο λογισμικό και να το παραμετροποιήσουμε ή να το επεκτείνουμε, ώστε να σας παρέχουμε λύσεις που καλύπτουν πλήρως τις ανάγκες σας. Επιπλέον, σε αντίθεση με το ιδιόκτητο λογισμικό μίας συγκεκριμένης εταιρείας, δεν υπάρχει κόστος αδειών χρήσης και καμία δέσμευση συνεργασίας με μία συγκεκριμένη εταιρεία. Περισσότερη ελευθερία, περισσότερες προοπτικές!

2. Επεκτείνεται μαζί σας

Το WordPress είναι μία πολύ ευέλικτη πλατφόρμα που μπορεί να διαχειριστεί οποιοδήποτε φόρτο. Είτε πρόκειται για μία μικρή ιστοσελίδα είτε για ένα δίκτυο εκατοντάδων ιστοσελίδων, το WordPress λειτουργεί απροβλημάτιστα και μπορεί να καλύψει ακόμη και τις πιο απαιτητικές ανάγκες!

3. Εύκολη χρήση

Το WordPress έχει ένα από τα πιο φιλικά και εύκολα στη χρήση περιβάλλοντα διαχείρισης. Ακόμη και άτομα με μηδενική εμπειρία μπορούν να κάνουν βασικές ενέργειες διαχείρισης μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.

4. Ασφαλές

Σε έναν online κόσμο, όπου παραμονεύουν πολλοί κίνδυνοι, η ασφάλεια είναι προτεραιότητα! Το WordPress είναι ένα από τα πιο ασφαλή CMS. Παράλληλα ακολουθώντας βέλτιστες πρακτικές, χρησιμοποιώντας έμπιστα πρόσθετα και εγκαθιστώντας όλες τις απαραίτητες ενημερώσεις, μειώνουμε ακόμη περισσότερο τον κίνδυνο επίθεσης στην ιστοσελίδα σας.

Σας ενδιαφέρει;

Είτε χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες, είτε είστε έτοιμοι να ξεκινήσουμε, είμαστε δίπλα σας. Ας μιλήσουμε!