Τρόποι πληρωμής & ασφάλεια συναλλαγών

Ο δικτυακός τόπος https://samsoft.gr προστατεύεται από πιστοποιητικό ασφαλείας SSL. Η σύνδεση σας με την ιστοσελίδα είναι κρυπτογραφημένη βάσει του πρωτοκόλλου TLS 1.2, ο αλγόριθμος κρυπτογράφησης που χρησιμοποιείται είναι ο SHA 256 bits και το κλειδί κρυπτογράφησης έχει δημιουργηθεί βάσει του πρωτοκόλλου RSA και έχει το προτεινόμενο μήκος 2048 bits.

Οποιαδήποτε οικονομική συναλλαγή πραγματοποιείται στην ιστοσελίδα https://samsoft.gr διέπεται και διασφαλίζεται από τα προαναφερόμενα χαρακτηριστικά ασφαλείας.

H Samsoft δεν διατηρεί σε καμία περίπτωση ευαίσθητα στοιχεία πιστωτικών και χρεωστικών καρτών. Οποιαδήποτε οικονομική συναλλαγή πραγματοποιείται και ολοκληρώνεται στο ασφαλές περιβάλλον πληρωμών των συνεργαζόμενων τραπεζικών ιδρυμάτων, το οποίο διέπεται από τις αρχές ασφαλείας PCI-DSS, ενώ παράλληλα κάθε συναλλαγή διασφαλίζεται από μηχανισμούς κατά της απάτης (anti fraud).

Διαθέσιμοι τρόποι πληρωμής

Μπορείτε να ολοκληρώσετε οποιαδήποτε πληρωμή προς την Samsoft με μετρητά μέσω τραπεζικής κατάθεσης ή με χρήση χρεωστικής/πιστωτικής κάρτας μέσω PayPal.

Τραπεζική κατάθεση

Τα στοιχεία του τραπεζικού λογαριασμού στον οποίο μπορείτε να κάνετε κατάθεση ή ηλεκτρονική μεταφορά είναι τα ακόλουθα

Τράπεζα: Πειραιώς
Αρ. λογαριασμού: 5225-063607-088
IBAN: GR10 01722250005225063607088
Δικαιούχος: Σαμαράς Αριστοτέλης

PayPal

Μπορείτε να ολοκληρώσετε την πληρωμή σας με χρεωστική ή πιστωτική κάρτα μέσω PayPal, ακολουθώντας τον παρακάτω σύνδεσμο και συμπληρώνοντας το ποσό της πληρωμής σας

Μετάβαση στο PayPal