Πολιτική απορρήτου - Samsoft

Πολιτική απορρήτου

Πληροφορίες που συλλέγουμε

Για να είμαστε σε θέση να προσφέρουμε την βέλτιστη εμπειρία χρήσης προς κάθε επισκέπτη της ιστοσελίδας μας και χρήστη των υπηρεσιών μας, συλλέγουμε κάποιες πληροφορίες όπως η γλώσσα που χρησιμοποιείτε. Οι πληροφορίες αυτές συλλέγονται με δύο τρόπους…

Πληροφορίες που μας δίνετε εσείς

Κάποιες πληροφορίες προέρχονται από εσάς. Όταν συμπληρώνετε μία φόρμα, για παράδειγμα για να επικοινωνήσετε μαζί μας ή για να ζητήσετε μία προσφορά, σας ζητάμε να καταχωρήσετε προσωπικές πληροφορίες όπως είναι το ονοματεπώνυμό σας, την διεύθυνση e-mail ή και τον αριθμό τηλεφώνου σας.

Πληροφορίες που συλλέγουμε όταν επισκέπτεστε την ιστοσελίδα μας

Μπορεί να συλλέγουμε πληροφορίες σχετικά με το ποιες ενότητες της ιστοσελίδας μας επισκέπτεστε, και τον τρόπο με τον οποίο αλληλεπιδράτε με το περιεχόμενο μας. Αυτές οι πληροφορίες μας βοηθούν να βελτιώσουμε τις υπηρεσίες μας και να προσφέρουμε καλύτερη εμπειρία χρήστη, και περιλαμβάνουν:

Πληροφορίες συσκευής

Θέλουμε να ξέρουμε αν χρησιμοποιείτε σταθερή ή κινητή συσκευή για την επίσκεψη σας στην ιστοσελίδα μας, και συλλέγουμε κάποιες πληροφορίες όπως το μοντέλο συσκευής, το λειτουργικό σύστημα, τον πάροχο internet (ISP) κ.λπ.

Καταγραφή πληροφοριών επίσκεψης

Όταν επισκέπτεστε την ιστοσελίδα μας, αυτομάτως συλλέγουμε στοιχεία σχετικά με την δραστηριότητα και την αλληλεπίδραση σας με το περιεχόμενο μας, όπως η διεύθυνση IP, ημερομηνία και ώρα της επίσκεψής σας, σελίδες που προβλήθηκαν και cookies που μπορούν να αναγνωρίσουν τον τύπο και την έκδοση (version) του προγράμματος περιήγησης σας (browser).

Πληροφορίες τοποθεσίας

Για να παρέχουμε περιεχόμενο στην γλώσσα σας, συλλέγουμε πληροφορίες σχετικά με την τοποθεσία σας, και τις προτιμήσεις γλώσσας του προγράμματος περιήγησης σας (browser).

Πώς χρησιμοποιούμε τις πληροφορίες που συλλέγουμε

Χρησιμοποιούμε τις πληροφορίες που συλλέγουμε για να διατηρούμε την ποιότητα και να βελτιώνουμε το περιεχόμενο και τις υπηρεσίες μας, καθώς και για την ανάπτυξη νέων. Επίσης, όταν επικοινωνείτε μαζί μας, καταγράφουμε την επικοινωνία, για να εντοπίζουμε και να λύνουμε οποιοδήποτε θέμα μπορεί να αντιμετωπίσετε.

Διαμοιρασμός πληροφοριών

Πληροφορίες που συλλέγονται κατά την διάρκεια της επίσκεψής σας, είτε προέρχονται από εσάς, είτε έχουν συλλεχθεί αυτόματα, διαμοιράζονται μόνο με τους διαχειριστές του εσωτερικού μας συστήματος και τους διαχειριστές της ιστοσελίδας (webmasters). Όλες οι προσωπικές σας πληροφορίες κρατούνται ασφαλείς και σε πολλές περιπτώσεις κρυπτογραφούνται για να σας προστατεύσουμε από περιπτώσεις μη επιτρεπόμενης χρήσης ή πιθανής κλοπής προσωπικών δεδομένων.

Εφαρμογή και ισχύς

Αυτή η Πολιτική ισχύει για όλες τις υπηρεσίες που προσφέρονται από την Samsoft, εξαιρουμένων υπηρεσιών που έχουν ξεχωριστές πολιτικές που δεν ενσωματώνουν την τρέχουσα Πολιτική. Αυτή η Πολιτική δεν ισχύει για υπηρεσίες που προσφέρονται από άλλες εταιρείες ή άτομα, συμπεριλαμβανομένων προϊόντων ή ιστοσελίδων που μπορεί να εμφανίζονται ή να συνδέονται (links) στις υπηρεσίες ή το περιεχόμενό μας. Αυτή η Πολιτική δεν καλύπτει τις πρακτικές συλλογής και χρήσης πληροφοριών άλλων εταιρειών ή οργανισμών που διαφημίζουν τις υπηρεσίες μας, και που μπορούν να χρησιμοποιούν cookies, ετικέτες pixel ή άλλες τεχνολογίες για να προσφέρουν σχετικές διαφημίσεις και γενικότερα εξατομικευμένο περιεχόμενο.