Συντήρηση & υποστήριξη

Η ιστοσελίδα ή το e-shop σας θα πρέπει να συντηρείται, ώστε να παραμένει ασφαλές, λειτουργικό και γρήγορο για πολύ καιρό. Η ομάδα της Samsoft αναλαμβάνει την εγκατάσταση ενημερώσεων, την παρακολούθηση κατάστασης της ιστοσελίδας ή του e-shop σας, την δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας αλλά και την επιδιόρθωση τυχόν σφαλμάτων.

Συντήρηση

Αφήστε το επάνω εμας… Εσείς μπορείτε να επικεντρωθείτε στην επιχείρησή σας!

Ενημερώσεις λογισμικού

Σε τακτά διαστήματα προχωράμε σε εγκατάσταση των διαθέσιμων ενημερώσεων λογισμικού. Με αυτό τον τρόπο διασφαλίζουμε ότι έχετε συνεχώς πρόσβαση σε βελτιώσεις ασφαλείας, σε νέες λειτουργίες αλλά και σε διορθώσεις τυχόν σφαλμάτων.

Μπορείτε πλέον να είστε σίγουροι ότι η ιστοσελίδα ή το e-shop σας θα λειτουργεί χωρίς προβλήματα και με ελάχιστες πιθανότητες να γίνει στόχος μίας online επίθεσης.

Αντίγραφα ασφαλείας

Σχεδιάζουμε ένα πλάνο για την αυτόματη δημιουργία και επαναφορά αντιγράφων ασφαλείας (backups) της ιστοσελίδας ή του e-shop σας σύμφωνα με τις ανάγκες σας.

Βεβαιωνόμαστε ότι υπάρχουν πολλαπλά αντίγραφα των αρχείων και των δεδομένων σας σε ασφαλείς τοποθεσίες και πραγματοποιούμε δοκιμαστικές επαναφορές από τα αντίγραφα ασφαλείας για να διασφαλίσουμε την ακεραιότητά τους.

Παρακολούθηση κατάστασης

Χρησιμοποιώντας εργαλεία τελευταίας γενιάς, παρακολουθούμε συνεχώς την κατάσταση της ιστοσελίδας ή του e-shop σας. Εάν σημειωθεί καθυστηρέση στον χρόνο φόρτωσης κάποιας σελίδας, ή ακόμη και εάν δεν είναι πλέον online, έχουμε άμεση ενημέρωση και ανταποκρινόμαστε για την εύρεση και επιλυσή του όποιου θέματος.

Επιδιόρθωση σφαλμάτων

Όταν εμφανιστεί κάποια δυσλειτουργία ή σφάλμα στην ιστοσελίδα ή στο e-shop σας, τότε ανταποκρινόμαστε άμεσα. Δεν προχωράμε απλά με την επιδιόρθωση του σφάλματος που έχει εμφανιστεί, αλλά το αναλύουμε ώστε να είμαστε σίγουροι ότι έχουμε λύσει το πρόβλημα στην ρίζα του και όχι απλά τα επιφανειακά αποτελέσματα ενός βαθύτερου προβλήματος.

Υποστήριξη

Είμαστε δίπλα σας!

Μέσω προσωποποιημένων SLAs που δημιουργούνται βάσει των αναγκών σας, έχετε πρόσβαση σε γρήγορη, φιλική και επαγγελματική υποστήριξη, μέσω email, τηλεφώνου ή μέσω του προσωπικού σας καναλιού slack. Είμαστε δίπλα σας για ότι χρειαστείτε!

Σας ενδιαφέρει;

Είτε χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες, είτε είστε έτοιμοι να ξεκινήσουμε, είμαστε δίπλα σας. Ας μιλήσουμε!