Σχεδιασμός και κατασκευή ιστοσελίδων

Η προσωπική σας ιστοσελίδα ή η ιστοσελίδα της επιχείρησής σας αποτελούν την διαδικτυακή σας ταυτότητα! Η ομάδα της Samsoft, αναλαμβάνει τον σχεδιασμό και την κατασκευή ιστοσελίδων που αντιπροσωπεύουν πλήρως εσάς ή το προφίλ της επιχείρησης και τα προϊόντα σας.

Στόχος μας είναι, να εγγυηθούμε την πλήρη κάλυψη κάθε σας ανάγκης και την καλύτερη εμπειρία χρήσης για τους επισκέπτες της ιστοσελίδας σας, μέσω ενός μοντέρνου σχεδιασμού, εύκολης πλοήγησης και υψηλής ταχύτητας. Επιπλέον, στην Samsoft ακολουθούμε τα διεθνή σχεδιαστικά πρότυπα και τις βέλτιστες πρακτικές, ώστε η ιστοσελίδα σας να προβάλλετε σωστά και να λειτουργεί αποδοτικά, σε οποιοδήποτε πρόγραμμα περιήγησης (browser) και σε οποιαδήποτε συσκευή (PC, laptop, tablet, smartphone).

σχεδιασμός και κατασκευή ιστοσελίδων σε wordpress

Ξεκινώντας…

Η ομάδα της Samsoft, αναπτύσσει δυναμικές ιστοσελίδες, χρησιμοποιώντας τα πιο διαδεδομένα συστήματα CMS (WordPress & Joomla). Τα CMS, μέσω της υποδομής που προσφέρουν, μας επιτρέπουν να επεκτείνουμε την λειτουργικότητα της κάθε ιστοσελίδας, ώστε να ανταποκρίνεται πλήρως στις απαιτήσεις σας και να καλύπτει ακόμη και τις πιο εξειδικευμένες ανάγκες!

Το βασικό πλεονέκτημα μίας ιστοσελίδας, που αναπτύσσεται με την χρήση ενός CMS, έναντι μίας στατικής ιστοσελίδας, είναι η δυνατότητα πλήρους διαχείρισης του περιεχομένου της ιστοσελίδας, μέσω ενός εύχρηστου περιβάλλοντος. Έτσι μπορείτε να επεξεργαστείτε τα υπάρχοντα κείμενα και τις φωτογραφίες, ή να προσθέσετε νέα, εύκολα, γρήγορα και χωρίς κανένα κόστος, καθώς δεν απαιτείται η δική μας παρέμβαση.

Από την πιο απλή μέχρι και την πιο πολύπλοκη ιστοσελίδα, η ομάδα της Samsoft θα χρησιμοποιήσει αποκλειστικά τεχνολογίες τελευταίας γενιάς, με στόχο την βέλτιστη ποιότητα, απόδοση και λειτουργικότητα!

Mobile friendly – Βελτιστοποίηση για κινητές συσκευές

Η τεχνολογία εξελίσσεται καθημερινά και το ίδιο και οι συνήθειες των χρηστών του διαδικτύου! Είναι απαραίτητο πλέον, η ιστοσελίδα σας, να είναι κατάλληλα διαμορφωμένη για προβολή σε κινητές συσκευές! Έτσι οι επισκέπτες της ιστοσελίδας, θα έχουν την ίδια υπέροχη εμπειρία χρήσης που θα είχαν εάν επισκέπτονταν την ιστοσελίδα σας από τον υπολογιστή ή το laptop τους.

Η ομάδα της Samsoft, στην διαδικασία ανάπτυξης κάθε ιστοσελίδας, ακολουθεί ένα σχεδιαστικό μοτίβο που είναι προσανατολισμένο στην προβολή της ιστοσελίδας σας, αρχικά από κινητές συσκευές (mobile first), και χρησιμοποιώντας ειδικές τεχνικές βελτιστοποίησης, η ιστοσελίδα σας είναι έτοιμη για προβολή από οποιαδήποτε συσκευή (PC, laptop, tablet, smartphone) από την πρώτη μέρα!

Με αυτό τον τρόπο δεν είστε υποχρεωμένοι να επενδύσετε σε μια ξεχωριστή έκδοση της ιστοσελίδας σας, αποκλειστικά για κινητές συσκευές, και μπορείτε να αφιερώσετε τον χρόνο που θα απαιτούνταν για την συντήρηση της επιπλέον ιστοσελίδας, στην αγαπημένη σας ασχολία!

σχεδιασμός και κατασκευή ιστοσελίδων με responsive και mobile first design

Μία ιστοσελίδας απαρτίζεται από τα παρακάτω τμήματα…

Σχεδιασμός & κατασκευή

Η “σάρκα και τα οστά” της ιστοσελίδας

Όλα ξεκινούν εδώ…

Domain name

Το όνομα της ιστοσελίδας σας

Κατοχυρώστε ένα domain name…

Hosting

Το “σπίτι” της νέας σας ιστοσελίδας

Δείτε τα πακέτα hosting…

Συχνές Ερωτήσεις

Mobile friendly, δηλαδή responsive?

Πόσο θα κοστίσει?