Κατασκευή e-shop

Ήρθε ο καιρός να χαρίσετε στην επιχείρησή σας την προώθηση που χρειάζεται, με την κατασκευή ενός e-shop, και βρίσκεστε στο κατάλληλο μέρος!

Η Samsoft συγκέντρωσε τα καλύτερα χαρακτηριστικά από τις πιο γνωστές πλατφόρμες ηλεκτρονικού εμπορίου και κατασκεύασε μία νέα πλατφόρμα e-commerce! Έτσι μπορούμε να σας προσφέρουμε το καλύτερο eshop, συνδυάζοντας ευκολία διαχείρισης για εσάς, και ταχύτητα, λειτουργικότητα και υψηλή ασφάλεια για τους πελάτες σας.

Το 40% των χρηστών του Internet (περίπου 1 δις) κάνουν τις αγορές τους ηλεκτρονικά, και το ηλεκτρονικό εμπόριο αποφέρει ετήσια έσοδα 1.2$ τρις., ενώ το μερίδιο του στην παγκόσμια αγορά αυξάνεται συνεχώς!
statista.com

Πλεονεκτήματα κατασκευής e-shop


Αδιάκοπη λειτουργία

Το eshop σας λειτουργεί 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες τον χρόνο! Οι πελάτες αγοράζουν τα προϊόντα σας οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας. Μπορούν να σας βρουν ακόμη και βραδινές ώρες ή σε αργίες!

Στατιστικά

Αποκτήστε πρόσβαση σε στατιστικά επισκεψιμότητας, πωλήσεων, εσόδων και εξόδων και πολλά άλλα, από την πρώτη στιγμή λειτουργίας, χωρίς επιπλέον κόπο ή κόστος

Πληροφορίες προϊόντων και κριτικές

Δεν θα αγοράζατε ποτέ κάποιο προϊόν ή υπηρεσία, χωρίς να γνωρίζετε τι ακριβώς χαρακτηριστικά έχει ή τι θα σας προσέφερε. Έτσι στα eshop κάθε επισκέπτης θα βρει ακριβώς αυτό που ψάχνει, αφού κάθε προϊόν συνοδεύεται από πολλές πληροφορίες, λεπτομερή λίστα χαρακτηριστικών, αλλά και από κριτικές άλλων χρηστών.

Ευκολία και ταχύτητα αγορών

Η διαδικασία των ηλεκτρονικών αγορών σε ένα eshop είναι τόσο απλή, όσο και η επίσκεψη σε ένα κατάστημα της γειτονιάς σας! Ακόμα η δυνατότητα σύνδεσης με τις εφαρμογές εταιρειών ταχυμεταφορών (courier) κάνει την αποστολή προϊόντων σε οποιαδήποτε τοποθεσία, το ίδιο εύκολη!